Axis

UP and Run Agility


Axis

Axis är en Hrvatski Ovcar eller kroatisk vallhund om man översätter det till svenska, han är född år 2011.  Jag hämtade hem honom från Kroatien i november samma år.

När jag började fundera på en ny hund så diskuterade jag det mycket med Jenny Damm. Hon kom till slut på den här rasen och sa att den skulle passa mig. Efter mycket bearbetning hade hon helt plötsligt en valpkull hon visste om nere i Kroatien. Jag fick kontakt med Sandra, uppfödaren, genom Zeljko Gora och Jenny. Jag valde ut Axis på bild och en beskrivning  av hans personlighet  och sen var han min. Jag fick vänta ända tills han var nästan 8 månader innan jag fick hämta hem honom, men det har jag aldrig ångrat.


Axis är en  energifylld hund. Han älskar att träna och han älskar att vara med överallt. Han vill göra rätt och vill alltid göra sitt bästa. Axis är ingen nybörjarhund, han är en väldigt smart kille på alla plan. Han är otroligt lättlärd, men han vet också hur han ska komma undan med saker.  Han är extremt arbetsvillig, men har även en otrolig av-knapp hemma. Han är en självständig hund som inte har några problem alls att hitta på saker själv.Erat Diam Rutrum


Pelletes Facilisi