Om Mig

UP and Run Agility


Om


Jag heter Ulrika Pettersson och jag bor tillsammans med mina två hundar i ett hus på landet utanför Gislaved.

Jag är född och uppvuxen i Gislaved, men flyttade till Jönköping  2003 för att plugga till lärare. Min pedagogiska utbildning är nåt jag har stor nytta av när jag håller kurs.   


Jag är en glad och utåtriktad tjej som älskar, lever och andas agility. All min lediga tid går till agility och jag älskar att entuiasmera folk i träning med sina hundar.Jag älskar att tävla och är en riktig tävlingsmänniska.


Jag fick min första egna hund när jag var 16 år. Han var en schäferblanding och hette King. Efter det har mitt hundintresse bara ökat. Idag har jag två hundar, Atlas och Axis. Dom kan ni läsa mer om under "Mina hundar".


Sedan 2004 har jag hållit agilitykurser på olika brukshundklubbar och år 2014 bestämde jag mig för att ha egna kurser hemma och det var då jag startade mitt företag.Min syn på hundträning

Jag vill framför allt att träningen tillsammans med din hund ska vara kul! Jag försöker alltid jobba utifrån att se hunden och skapa verktyg som ni kan använda tillsammans. Jag På agilitybanan tränar jag hunden att bli så självständig som möjligt så jag kan bli mer effektiv. Hundträning ska vara roligt, du har valt detta, inte hunden.

Erat Diam Rutrum

Pelletes Facilisi