Atlas

Atlas

Pulihane 2007-2020


- han som stal mitt hjärta på en gång.

Pulin är ingen enkel hund att träna och tävla med, men Atlas har alltid varit en arbetsvillig hund. Därför har jag heller aldrig gett upp träningen med honom, jag är precis lika envis som Atlas var.

Atlas tävlade i klass 3 i både agility och hopp. 
Han fick pensioneras vid 9 års ålder pga en mindre lyckad operation som gjordes i hans ena bakben. 


Atlas älskade agility, och jag älskade att se hans otroliga
glädje när vi fick köra agility tillsammans.
Förutom agility så älskade han att bada och simma i sjön.
Han älskade även att få massage, så han var en riktig livsnjutare!

Atlas ville alltid vara med mig, han lämnade aldrig min sida. De enda personer som dög förutom jag, var min mamma och Tommy. Dom hade han valt till sina människor. 


Tyvärr fick han lämna detta jordeliv den 25 oktober 2020.
Atlas var av rasen puli och föddes hos min vän Ewa den 25 juni år 2007. Ewa hade övertagit en puli-tik som visade sig ha valpar i magen. Ewa fick efter några månader ofrivilligt 5 små pulivalpar.
Jag letade en ny hund och Ewa hade den perfekta "lilla" hanvalpen till mig i kullen. Atlas, eller Svullo som han kallades, var störst i kullen och Ewa tyckte han skulle passa mig perfekt.


Efter att ha varit hundvakt åt honom en vecka, medan Ewa var i Tyskland, kunde jag verkligen inte låta denna lilla Svullo lämna mig. Han stal mitt hjärta på en gång.

Atlas var en envis, tuff och bestämd herre. Han har varit en stor utmaning att träna, men när det väl fungerar mellan mig och han så var den känslan obeskrivlig! Bara för att det fungerade igår innebär inte att han köpte det idag...

Tack till våra sponsorer

ladda ned
Nutrolin_logo_PMS
banner-ff-hund-aloedroppe-600x150
nedladdning
Betala med: