Embla

Embla

Hrvatski Ovcar, född 2019


- liten going med det största hjärtat

Embla är en Hrvatski Ovcar, eller på svenska en Kroatisk vallhund/Herdehund. Embla är född 2019 och är min egna uppfödning, Aila är mamma och Axis är pappa till henne. 


Att ta en kull har sedan länge varit en dröm. Tyvärr blev det bara 2 valpar  i kullen, men två individer med den största peronligheten. Embla är extremt lik sin pappa, en riktig diva. 


Embla och hennes bror blev storleksmässigt väldigt olika, Embla är inte större än 36cm, vilket är väldigt litet för den kroatiska vallhunden. 

Embla har extremt mycket energi, hon har ju lite att brås på. Hon älskar att vara i centrum och jag är den absolut viktigaste i hennes liv. Hon är otroligt mattig och ganska förarvek. 

Att träna Embla är inte helt lätt alla gånger. Tycker hon det är tråkigt så gör hon ingen större ansträngning att försöka jobba ihop med mig, då får vi ofta pausa och jag får tänka nytt. Ibland räcker det med en paus för att hon ska få tänka över uppgiften och tycker sen att den är helt logisk. 

Precis som Axis är Embla en riktig diva som älskar att stå i centrum. Hon är mer av den bitchiga divan istället för drama-queen som Axis är.   


Hon har en enorm personlighet i den lilla kroppen.

Tack till våra sponsorer

ladda ned
Nutrolin_logo_PMS
banner-ff-hund-aloedroppe-600x150
nedladdning
Betala med: